BAŞKAN SARAOĞLU, KARİYER GÜNLERİNDE ÖĞRENCİLERE KONFERANS VERDİ

Gündem Yayın: 06 Aralık 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 06.12.2017 17:04:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2168 okunma
Google News

 

Gediz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen Kariyer Günleri Kapsamında 3 dönem arka arkaya Belediye Başkanı seçilen Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu konferansta öğrencilerle bir araya geldi.

Konferans’a İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı.

Okul konferans salonunda gerçekleştirilen kariyer günü etkinliğinde öğrencilere tecrübelerini anlatan Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu; “Bugünkü konuşmamız dünyayı tanımak. Okuldan aldığınız eğitimle hayata başlıyorsunuz. Aslında hayatın içerisindesiniz ama bir süre sonra bu hayatta değişik roller alacaksınız. Kiminiz öğretmen, kiminiz doktor, kiminiz hakim olacaksınız. Bir insan çok iyi bir doktor olabilir ama o insanı toplumda önemli kılan iyi insan olmasıdır. Bizim en önemli hedefimiz iyi insan olmaktır.

Toplumda var olmak, toplumda yaşamak ve yaşamayı becermek için üstün gayret göstermek gerekiyor. Eğitimlerin temel amacı da, size dünyaya ilişkin bundan sonraki yaşamlarınıza ilişkin, bu yaşamlardaki alacağınız rollere ilişkin bir disiplin vermektir. Bu disiplini kazandığınız zaman ise daha iyi vatandaş olarak, daha iyi bir insan olarak, daha iyi bir meslek öğrenmiş bir birey olarak toplumun üzerinde bir etki yaratabileceksiniz.” sözlerine yer verirken öğrencilere öğrenim hayatlarında başarılar diledi.

Konferans sonunda Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’na plaket takdim edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.