BALIKÖY BELDESİNE YOL SÜPÜRME ARACI

Gündem Yayın: 06 Ekim 2017 - Cuma - Güncelleme: 06.10.2017 11:51:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3574 okunma
Google News

BALIKÖY BELDESİNE   YOL SÜPÜRME ARACI

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesi Balıköy Belediyesi, araç filosuna yeni bir araç kattı.

Balıköy Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan hibe yol süpürme aracı aldı. Balıköy Belediye Başkanı Ahmet Artun’un girişimleri ile beldeye kazandırılan araç, halkının hizmetine sunuldu.

Balıköy Belediye Başkanı Ahmet Artun, beldeye daha iyi hizmet verebilmek için araç filolarını güçlendirdiklerini, son olarak da yol süpürme ve temizlik aracını beldelerine kazandırdıklarını belirterek, "Her geçen gün, büyüyen ve gelişen beldemize bağlantılı olarak yatırım ve hizmetlerimiz de artıyor. Beldemiz için en iyisini en güzelini yapma gayreti içerisinde çalışmalarımız sürüyor. Daha temiz bir çevre için, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na yaptığımız girişimler sonucu hibe olarak “IVECO Euro Cargo 180 - 280 marka, 7 m3 vakumlu yol süpürme aracını beldemize kazandırdık. Yeni aracımız beldemize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız hizmet sunmayı nasip etsin" şeklinde konuştu. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.