Av yaparken hayatını kaybetti

Asayiş Yayın: 28 Şubat 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 28.02.2018 17:35:19
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
2636 okunma
Google News

Av sezonunun son gününde Domaniç’e avlanmaya gelen Serdar Kılıç, vurularak hayatını kaybetti.

Bursa’nın Keles ilçesine bağlı Düvenli köyünde yaşayan 2 çocuk babası Serdar Kılıç, av sezonunun son gününde arkadaşlarıyla birlikte avlanmak için Domaniç bölgesine geldi.

İddiaya göre, av esnasında Kılıç’ın yanında bulunan arkadaşlarından birinin ayağı kaydı ve omzundaki av tüfeği ateş aldı. Silahtan çıkan kurşun Kılıç’ın başına isabet etti. Başından yaralanan Kılıç, olay yerinde hayatını kaybetti. Olayla ilgili jandarma ve sağlık ekiplerine bilgi verildi. Konuyla ilgili inceleme devam ediyor.

FACEBOOK’TA PAYLAŞTI

Avlanmak için Keles’in Düvenli Köyünden Domaniç’e gelen Kılıç, Kocayayla’da arkadaşlarıyla birlikte sabah saatlerinde özçekim yaptı. Vurulmadan önce yaptığı özçekimi facebookta, “Domaniç zirve arkadaşlarla sezon kapanışı yapma” şeklinde paylaşmıştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.