AK PARTİ KÜTAHYA İL BAŞKANLIĞI YAZILI BASIN AÇIKLAMASI

AK PARTİ KÜTAHYA İL BAŞKANLIĞI YAZILI BASIN AÇIKLAMASI

Siyaset Yayın: 24 Şubat 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 24.02.2016 15:31:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3194 okunma
Google News

 AK PARTİ KÜTAHYA İL BAŞKANLIĞI YAZILI BASIN AÇIKLAMASI

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri yeni göreve seçilen Kızılay Kütahya Şube Başkanı Ahmet Altıparmak’ı ziyaret etti.
  AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri göreve yeni seçilen Kızılay Şube Başkanı Ahmet Altıparmak’ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. İl Başkanı Çetinbaş ziyarette: ’’öncelikle Ahmet Altıparmak ve Yönetim Kurulu Üyelerine üstlenmiş oldukları bu yeni görevlerinde başarılar diler, hayırlar temenni ederim. Kızılay’ımız 148 yıldır ülkemizde ve dünyanın birçok yerinde insanlık adına sayısız yararlı ve hayırlı hizmetleri yerine getirmiş ve getirmeye devam eden güzide bir kurumumuzdur. ’dedi.
İl Başkanı Çetinbaş konuşmasının devamında: ’’böyle önemli hayır ve yardım görevi üstlenen Kızılay’ımız sağlık alanında büyük hizmetler yerine getirmekte özellikle, insan hayatı için büyük önem arzeden kan stokları açısından güçlü bir çalışma alanlarına sahiptir. Ben bu noktada bütün vatandaşlarımızı Kızılay adına kan bağışı yapmalarına davet ediyor, böylelikle en değerli yardımı yapmış olacaklarının gönül rahatlığını içlerinde hissedeceklerine inanıyorum. Bizler Kızılay’ımızın her zaman arkasında olduğumuzu içtenlikle ifade ediyor, yapılan bütün yatırım ve çalışmaları sonuna kadar destekliyoruz. ‘’diyerek sözlerini tamamladı.
Ziyarette AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Remzi Günay, Hayri Öz, Elif Demirelli de iştirak ettiler ayrıca Kızılay Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Eşsiz ve Sebahattin Ceyhun’da ziyarette hazır bulundular. 

  AK PARTİ KÜTAHYA İL TANITIM VE MEDYA BAŞKANLIĞI

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.