Ak Parti İl Danışma Toplantısı Tavşanlı’da Gerçekleşti

Siyaset Yayın: 08 Ekim 2016 - Cumartesi - Güncelleme: 08.10.2016 16:34:01
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
4751 okunma
Google News

Ak Parti Kütahya İl Danışma Meclisi Toplantısı, Tavşanlı Belediye Kültür Sarayında gerçekleştirildi.

Toplantıya AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, İshak Gazel, Ahmet Tan ile Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Ak Parti Kütahya Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetin Erenler, Ak Parti İlçe Başkanı Hilmi Gümüş, partinin merkez ve ilçe teşkilatları, il genel meclisi üyeleri, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, gençlik ve kadın kolları ile teşkilat mensupları katıldı.

Divanın teşekkülünün ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

 

Toplantı açılış konuşmasını Ak Parti Tavşanlı İlçe Başkanı Hilmi Gümüş yaptı.

 

Sinevizyon gösterimi ile Tavşanlı Belediyesinin yaptıkları çalışmalar ve projelerin anlatımı sonrası Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler bir konuşma yaptı.

 

Başkan Güler, “ Tavşanlı halkının bizlere verdiği güven ile önümüzdeki dönemlerde değişen, gelişen, farklılaşan bir Tavşanlı’yı hep beraber izleyeceğiz. Geçen sene Genel merkezimiz Tavşanlı Belediye’nin ne kadar başarılı diye bir anket yaptırmıştı yapılan anket sonucunda yüzde 76’lık bir başarı vardı. Bu sene biz Tavşanlı Belediyesi olarak çok kritik dönemde anket yaptırdık. Onda da başarı yüzde 77. 2 olarak çıktı. Tavşanlı Belediyesine güveniyor musunuz? Sorusuna da çok fevkalade bir tablo çıktı, yüzde 82.4, bu da bizi mutlu etti. Bu nedenle belediye personelimize ve parti teşkilatımıza teşekkür ederim.” dedi.

 

Bu toplantıların bir yol haritası çizilmesine vesile olduğunu konuşmasında belirten Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ise “ Bunların masaya yatırıldığı, içimizden konuşulmadan, kulislerde konuşulmadan bu salonda, bu toplantılarda konuşulması gereken konuları konuşarak karara bağlamak, bu aile ortamını, bu birlik ve beraberliği uzun süre devam ettirmek istiyoruz.” diyerek yaptıkları çalışmaları değerlendirdi. 

 

Ak Parti Milletvekillerinin konuşmalarının ardından İl danışma toplantısı basına kapalı devam etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.