AK OCAKLAR’DAN AŞURE İKRAMI

Gündem Yayın: 04 Ekim 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 04.10.2017 15:41:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2524 okunma
Google News

AK OCAKLAR’DAN AŞURE İKRAMI

GÖRÜNTÜLÜ HABER 

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde yeni kurulan Ak Ocaklar temsilciliği muharrem ayı nedeniyle aşure ikramında bulundu.

Ak Ocaklar Tavşanlı temsilciliği Cumhuriyet Meydanında yaklaşık bin 500 kişiye aşure ikramında bulundu.

Ak Ocaklar Tavşanlı Başkanı Hasan Şen’in ticari ilişkilerden dolayı Macaristan’da bulunması nedeniyle programda Ak Ocaklar Tavşanlı Başkan Yardımcısı Kemal Akça ve Gençlik kolları başkanı Harun Solmaz katıldı.

Cumhuriyet Meydanı Hükümet Konağı önünde kadın kollarının da bulunduğu aşure ikramında konuşma yapan Gençlik Kolları Başkanı Harun Solmaz şunları söyledi; “ 751 yılında İslamiyet ile şereflendirilmiş, 1071 ‘de Anadolu’yu yurt edinmiş, 7 cihana nam salmış Yüce Türk milletinin sayın Tavşanlı halkı değerli basın mensupları. Bugün burada Anadolu Kardeşliği Ocakları Derneğinin Tavşanlı temsilciliğini almanın büyük gururu içerisindeyiz. Ak Ocaklar nedir diye sorarsanız , Ak Ocaklar yeni yüzyılın medarı iftarı olan Ak ocaklar 30 Eylül 2014 yılında Hakan Yiğit ve arkadaşları tarafından Ankara Sincan’da selam, dua ve ahde vefa ilkesi ile kurulmuş bir sivil toplum kuruluşudur. Büyük ve güçlü Türkiye için yola çıkacağız. Öğrenci, işçi ve memur gözetmeksizin ayrım yapmadan her kesimi içinde barındırarak hizmet edecek olan Ak Ocaklar’a tüm halkımız davetlidir. Ak Ocaklar bir dergah bir gönül kapısı ocağıdır. 15 Temmuz’da da hainlere göz yummamış ve nice şehit ve gaziler vermiştir. Sözlerime son vermeden başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Genel başkanımız Hakan Yiğit’e ve çok değerli dava arkadaşlarıma sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.