81 İlde Aynı Anda Fidan Dikildi

Gündem Yayın: 10 Nisan 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 10.04.2019 15:28:19
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1835 okunma
Google News


ÇEKUD tarafından geçen yıl başlatılan ve kamuoyunda yankı uyandıran “Köklerimiz Bu Topraklarda” konseptli doğayla buluşma ve fidan dikme etkinliğinin bu yıl ikincisi 7 Nisan 2019 Pazar günü gerçekleştirildi. Türkiye’nin 81 ilinin tamamında, büyük ilçelerde ve ÇEKUD’un yurt dışı gönüllü danışmanlarının katkısıyla dünyanın farklı şehirlerinde saat 13.00’te aynı anda başlayan etkinlik kapsamında onbinlerce fidan ve tohum toprakla buluştu.

 

 


Daha önce Sofrada Sıfır Artık, karbon ayak izini ölçen Karbonmetre ve sertifikalı online fidan bağış sistemi www.dikiliagacimvar.com projelerini hayata geçiren ÇEKUD, Kamu yararına çalışan sivil toplum kuruluşu olarak tanınıyor.
Kütahya’da Kulübümüzün proje ortağı olduğu etkinlik ise Merkez Eynegazi Köyü Dikim alanında gerçekleşti. Kulübümüz üye ve gönüllülerin katıldığı etkinliğe bu yıl Altı Nokta Körler Derneği Kütahya Şubesi de destek verdi.  ÇEKUD Kütahya temsilcisi İlyas İnce “Bu bir rekor denemesinden öte çevreye yönelik bir farkındalık hareketidir. Bu anlamlı etkinliğe iştirak eden Altı Nokta Körler Derneği Kütahya Şubesi’ne  ve çevre dostlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.


 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.