20 BİN KADIN ANTALYA’DA BULUŞTU

20 BİN KADIN ANTALYA’DA BULUŞTU

Gündem Yayın: 11 Mart 2015 - Çarşamba - Güncelleme: 11.03.2015 07:52:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2296 okunma
Google News

20 BİN KADIN ANTALYA’DA BULUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi Tavşanlı İlçe Teşkilatı Antalya’da düzenlenen “ Kadınlar Günü Buluşması”na katıldı. Muratpaşa Belediyesi’nin Guinness Rekorlar kitabına girmek adına düzenlendiği programda 5 bin kadın buluşması hedeflenirken, bu sayının 20 bin’e ulaştığı bildirildi.


CHP Kadın Kolları Teşkilatı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde gerçekleştirilen rekor denemesine katıldı. Muratpaşa Belediyesi meydanda 5 bin kadın toplamak için CHP teşkilatlarına davetiye gönderdi. Bu sayının 20 binle gerçekleştirildiği ve Guinness Rekorlar kitabına girildiği bildirildi. CHP Tavşanlı Kadın Kolları Başkanı Hicran Çelebi, Antalya’da Selda Baycan’ın şarkılarına eşlik ettiklerini söyleyerek şunları kaydetti; “ CHP Tavşanlı İlçe Kadın kolları olarak 8 Mart Dünya emekçi Kadınlar gününü anmak için Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın Kent Meydanında düzenlemiş olduğu 5000 kadının katılımıyla Guinness Rekorlar kitabına girmeyi hedeflediği etkinlikte 20 bin kadın olarak bir ilke imza attık. Türkiye de şiddete maruz kalarak öldürülen kadınlarımızın önünde basın açıklaması yapılarak CHP Kadın Kolları Genel Başkanımız Hilal Dokuzcan hanımla, sohbet ederek Cumhuriyet Meydanındaki çelenk koyma törenine katıldık. Genel Başkanımız en kısa sürede bizleri ziyaret ederek eserlerini sahneleyeceklerine dair söz verdi. CHP Tavşanlı İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Olarak Böylesine güzel ve anlamlı bir etkinliğe katılmaktan dolayı çok mutluyuz. Tavşanlılı kadınlarımıza bu organizasyonda bulundukları için de teşekkür ediyorum “ 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.