Tavşanlı'da bayramlaşma

Tavşanlı'dan

Yaşam Yayın: 10 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 10.04.2024 14:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
158 okunma
Google News

TAVŞANLI’DA MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMI’NIN SEVİNCİ YAŞANIYOR

BAŞKAN DERİN “ALLAH BU BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BOZMASIN” -11 AYIN SULTANI RAMAZAN GERİDE KALDI. TAVŞANLI’DA BAYRAMA KAVUŞMANIN MUTLULUĞU YAŞANIRKEN, RESMİ BAYRAMLAŞMA PROGRAMI METEOROLOJİ SOSYAL TESİSLERİ’NDE YOĞUN BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

 

İbadet ve bereket ayı Ramazan ayının tamamlanmasıyla birlikte tüm yurtta bayrama kavuşmanın huzuru yaşanıyor. Tavşanlı ilçesinde Kaymakamlık ile Belediye’nin ortaklaşa organize ettiği resmi bayramlaşma programı Meteoroloji Sosyal Tesisleri’nde düzenlendi. Her yıl geleneksel olarak organize edilen programa bu yıl vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Tavşanlı Kaymakamı Hayrettin Baskın ve Belediye Başkanı Ali Kemal Derin, protokol mensupları siyasi parti başkan ve temsilcileri ile vatandaşların tek tek eli sıkarak Ramazan Bayramını tebrik etti. Programda konuşan Belediye Başkanı Ali Kemal Derin, halkla iç içe yaşanan bayram coşkusunun önemine vurgu yaparak birlik beraberlik mesajları verdi. Başkan Derin “Bugün bir ay boyunca tuttuğumuz oruçların, yaptığımız ibadetlerin ardından bayrama kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Allah’a şükür toplumumuzun her kesiminden vatandaşlarımız burada. Rabbim ailenizle, dostlarınızla sağlık sıhhat ve huzur içinde bir bayram geçirmenizi nasip etsin. Burada yaşanan birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Bayramlaşma programına iştirak eden daire amirlerimize, STK temsilcilerimize, oda başkanlarına, emniyet güçlerimize, siyasi partilerimizin başkan ve mensuplarına, muhtarlarımıza, esnafımıza, memur ve işçimize dolayısıyla herkese teşekkür ediyor, hayırlı bayramlar diliyorum” ifadelerini kullandı. Diğer taraftan bayramlaşma programına katılan vatandaşlar Cuma günü mazbatasını alarak görevine başlayan Belediye Başkanı Ali Kemal Derin’e hayırlı olsun dileklerini iletti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.