Türkiye KAmu Sen İzmir'de Gövde Gösterisi Yaptı

Türkiye KAmu Sen İzmir'de Gövde Gösterisi Yaptı

Gündem Yayın: 02 Mayıs 2024 - Perşembe - Güncelleme: 02.05.2024 16:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
155 okunma
Google News

Tavşanlı Kamu Sen ilçe temsilcisi aynı zamanda Türk Büro Sen Başkan Yardımcısı ve Tavşanlı'daki Türkiye Kamu Sen üyeleri de İzmir'deki mitingde yerini aldı.
1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜNÜ İSTİKLAL MÜCADELEMİZİN ZAFERLE TAÇLANDIĞI İZMİR’DE KUTLADIK

 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü, İstiklal Mücadelemizin zaferle taçlandığı İzmir’de, muhteşem mitingle 1 Mayıs’ın adına yakışır bir şekilde kutlandı. 

 

 Ülkemizin dört bir yanından İzmir’e akın eden on binlerce Türkiye Kamu-Sen üyesi büyük bir coşku yaşarken, mitingimizde Genel Başkanımız Önder Kahveci, sendikaların Genel Başkanları, Genel Merkez Yöneticileri, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz, Şube Başkanları, teşkilat yöneticileri ve kamu görevlileri 1 Mayıs sevincini hep birlikte yaşadılar.

 Büyük bir kortej yürüyüşü eşliğinde meydana ulaşan kalabalık yürüyüş boyunca attıkları sloganlarla İzmir’in cadde ve sokaklarını inletti.

KAHVECİ: İSTİKLAL ŞEHRİMİZ İZMİR’E HOŞGELDİNİZ

 Saygı duruşu ve hep bir ağızdan coşkuyla okunan İstiklal Marşı’mızın ardından kürsüye gelen Genel Başkanı  Önder Kahveci, İzmir’den tüm Türkiye’ye selam göndererek, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.