Tavşanlı Bedesten Avm ‘’de konserler
Tavşanlı

Tavşanlı Belediyesi'nin destekleriyle gelişimini sürdüren ve her geçen gün mağaza sayısını artıran Bedesten, özel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Belediye Başkanı'nın teşvikleriyle Halk Müziği Korosu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Bedesten'de unutulmaz bir konser verdi.
Akşam saatlerine kadar süren programda, koro birbirinden güzel türküleri seslendirdi. Konsere katılan çok sayıda genç, söylenen şarkılara coşkuyla eşlik etti. Koro şefi Erol Atay, vatandaşların yoğun ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tüm emekçilerin 1 Mayıs'ını kutladı.
Atay, yaptığı açıklamada, "Belediye Başkanımızın isteği doğrultusunda değerli müzisyen arkadaşlarımızla Tavşanlı'nın gözde alışveriş merkezi Bedesten'de sahne aldık. Bedesten, ilçemiz ve özellikle gençlerimiz için çok güzel bir buluşma noktası haline geldi. Mağaza sayısının sürekli artması da buranın ne kadar sevildiğini gösteriyor. Biz de müzisyenler olarak buraya eğlenmeye ve alışveriş yapmaya gelen halkımıza keyifli anlar yaşatmak istedik. Şarkılarımıza eşlik eden gençlerimizin enerjisi ve alkışları bizleri çok mutlu etti. Bu güzel akşamda bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyor, alın teriyle çalışan tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü en içten dileklerimizle kutluyoruz," ifadelerini kullandı.
Konser, Bedesten ziyaretçileri ve Tavşanlı halkı tarafından büyük beğeni topladı. Etkinlik, 1 Mayıs ruhuna yakışır bir coşku ve dayanışma atmosferi oluşturdu.