99 kişi yakalandı

Kütahya

Asayiş Yayın: 02 Mayıs 2025 - Cuma - Güncelleme: 02.05.2025 14:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 29 sn.
69 okunma
Google News

Kütahya JASAT ve İlçe Jandarma Komutanlıklarının Nisan ayı içerisinde gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar sonucu 99 aranan şahıs yakalanmış. Bu şahıslardan 41'inin tutuklanarak cezaevine teslim edilmesi, 48'inin ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılması ve 10'unun para cezasını ödeyerek salıverilmesi, jandarmanın etkinliğini açıkça gösteriyor.

İstihbarata dayalı ve teknolojik imkanlardan faydalanılarak yürütülen bu titiz çalışmalar, Kütahya'da emniyet ve asayişin sağlanması adına büyük önem taşıyor. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.