Kütahya Tavşanlı'da Bayram Coşkusu

Görüntülü

Yaşam Yayın: 14 Nisan 2024 - Pazar - Güncelleme: 14.04.2024 14:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
392 okunma
Google News

Kütahya Tavşanlı'na bağlı Ayvalı köyünde muhtarlık tarafından organize edilen bayram eğlencesinde hem çocuklar hem de büyükler keyifli vakit geçirdi. 

 
  Gündüz saatlerinde okul bahçesinde çocuklar için oyun alanı ve palyaço ile eğlenceler düzenlendi. Pamuk şeker ve mısır patlağı da dağıtılarak çocuklara bayram sevinci yaşatıldı.
  Akşam ise köy halkı Mehmet Karabuğa'nın türküleri ile saz eğlencesinde bir araya geldi. Yöresel türküler eşliğinde oyunlar oynanarak keyifli bir akşam yaşandı.
  Muhtar Yakup Özlü yaptığı açıklamada, "Bayramı coşkusunu birlik beraberlik içerisinde kutlamak istedik. Hem çocuklar hem de büyükler için eğlenceler düzenledik.Organize giderlerini muhtar ve azalar olarak karşılayıp muhtarlığımıza yük etmeden düzenledik. Köy halkımızla birlikte güzel bir akşam geçirdik." dedi.

 


  Köy halkı da muhtarlığa ve organizasyona emeği geçenlere teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.