Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı

Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı

Ekonomi Yayın: 26 Ocak 2024 - Cuma - Güncelleme: 26.01.2024 12:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
266 okunma
Google News

Kütahya Ticaret Borsası’nda (KÜTBO) TOBB Akademik Danışmanı Ümit Güner ve Kütahya Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü İbrahim Ethem Çırak‘ın sunumlarıyla Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (KKYDP) hakkında bir eğitim gerçekleştirildi. Eğitimde KKYDP kapsamında proje çağrısı bilgileri, destekleme faaliyet konuları ve destek oranları, başvuru koşulları, proje yazma ve danışmanlık hizmetleri ile proje yürütme çalışmaları hakkında detaylı bilgi paylaşımında bulunuldu.
Eğitime KÜTBO Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri, TOBB Kütahya İl Genç Girişimciler İcra Kurulu, KÜTBO Genç- Kadın Girişimciler Kurulu ve KÜTBO Mesleki İhtisas Komisyon üyeleri ve sektör üyeleri katılım sağladı.
Eğitim, gerçekleştirilen sunumun ardından katılımcılarla soru cevap etkinliği ile sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.