VALİ AHMET HAMDİ NAYİR, GÜLTEN DAYIOĞLU’NU AĞIRLADI

Gündem Yayın: 25 Ekim 2018 - Perşembe - Güncelleme: 25.10.2018 11:33:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2693 okunma
Google News


Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Yazarlar ve Şairler Topluluğu ile Rektörlük Türk Dili Bölümü tarafından düzenlenen söyleşi ve imza gününe katılmak üzere Kütahya’ya gelen Kütahyalı Yazar Gülten Dayıoğlu, Vali Ahmet Hamdi Nayir’e nezaket ziyaretinde bulundu.
 
Vali Ahmet Hamdi Nayir’in makamında gerçekleşen ziyarette Ege Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Vekili İhsan Tunçoğlu ile Gültan Dayıoğlu’nun eşi Cevdet Dayıoğlu yer aldı.
 
Ziyaretten mutluluk duyduğunu belirten Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Yaşadığımız yerleri tarihi, kültürü, sanatı, doğal güzellikleri kıymetli kılıyor; ama daha önemlisi yetiştirdiği ve öne çıkardığı insanlar. Evliya Çelebi’den başlayıp ilimde, sanatta, edebiyatta, siyasette ilimizin adını duyurmuş kim varsa biz onlarla da övünüyoruz. Kütahya tarihiyle, kültürüyle, yer altı zenginlikleri ve doğal güzellikleriyle olduğu kadar insan yönünden de gerçekten büyük kişileri çıkarmış bir il. Siz de o isimlerden birisiniz” dedi.
 
Gülten Dayıoğlu, misafirperverliğinden dolayı Vali Ahmet Hamdi Nayir’e teşekkür ederek günün anısına “Yaşadıklarım ve Düşlediklerim” ile “Bir Yaşamış Bir Yazmış” adlı kitaplarını takdim etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.