Vakıf'tan MHP'ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Gündem Yayın: 15 Mayıs 2012 - Salı - Güncelleme: 15.05.2012 16:48:32
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
2350 okunma
Google News

Tavşanlı Hayırlı Hizmetler Vakfı yönetim kurulu, geçtiğimiz cuma günü yeniden seçilen MHP ilçe teşkilatını ziyaret etti.
MHP ilçe başkanı Akın Kaygısız'a "Hayırlı olsun." temennisinde bulunan vakıf yönetimi vakfın çalışmalarından da bahsetti. Kaygısız da, Hayırlı Hizmetler Vakfının siyasete bulaşmamış nadide bir kurum olduğunu ve hizmetlerini gıpta ile takip ettiklerini belirtti.
Vakfın çalışmalarını takip ettiklerini ve beğendiklerini de ilave eden Kaygısız, vakfımıza sahip çıkmak için elimizden ne gelirse elbette yapacağız, dedi. Kaygısız, bu kapsamda kendilerinin de Ülkü Ocaklarında haftanın belirli günlerinde gençlerin dini ve milli yönlerini geliştirmek için seminerler düzenlediklerini ve gayretlerinin bu yönde vakıfla kesiştiğini söyledi. Ziyarette Vakıf Başkanı Kulluk, ayrıca inşaat çalışmalarına başlanan İslam Kültürü Merkezi inşaatı ile hedeflediklerinden söz etti. Dinini bilen, hayırlı bir nesil yetiştirmek için bu tür bir girişimde bulunduklarını anlattı. Karşılıklı iyi temennilerin paylaşıldığı ziyaret alıcı dostluklara dönüşmesi temennisi ile sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.