Güral Porselen Almanya'nın Frankfurt şehrinde

Ekonomi Yayın: 10 Şubat 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 10.02.2020 14:10:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2167 okunma
Google News

Türkiye'nin en büyük porselen üreticisi Güral Porselen, Almanya'nın Frankfurt şehrinde düzenlenen Ambiente züccaciye ve hediyelik eşya fuarı Ambiente fuarında ülkemizi temsil etme adına yerini aldı. 

Yönetim Kurulu Üyeleri Nesrin Güral, Harika Güral, Ali Güral ve Sami Güral ile İcra Kurulu Başkanı Naci Pekcan'ın da bizzat çalışmalara katıldığı fuarda Güral Porselen standı büyük ilgi gördü. Türkiye'nin Frankfurt Başkonsolosu Burak Karartı, fuarda ülkemizi başarıyla temsil eden Güral Porselen standını ziyaret etti ve 2020 yılı sofra modasını belirleyen yeni tasarım ürünleri inceledi. Harika Güral ve Ali Güral tarafından ağırlanan Başkonsolos Karartı, yüzde yüz yerli ve milli sermaye ile sektörde dünyanın lider markası olan Güral Porselen'in genç temsilcilerine çalışmalarında başarılar diledi. 

Başkonsolos Burak Karartı “Türk ürünlerinin kalitesine fuar alanında tanık olduk, gurur duyduk. Türk standlarını dolaşırken yabancıların Türk ürünlerine karşı büyük ilgi gösterdiğine şahit olduk. Siyasi, kültürel ve ekonomik açıdan Türkiye’nin en önemli partnerlerinden biri olan Almanya’ya firmalarımız yoğun ilgi gösteriyor. Bizde uluslararası arenada firmalarımızın başarılı olmaları için elimizden gelen yakınlık ve samimiyeti gösterdik” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.