Gezgin kapı kapı geziyor

Gezgin kapı kapı geziyor

Siyaset Yayın: 08 Kasım 2013 - Cuma - Güncelleme: 08.11.2013 17:19:18
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
5354 okunma
Google News

 

AK Parti Kütahya Belediye Başkan Aday adayı Osman Gezgin kapı kapı dolaşarak esnafları ve mahalleleri ziyaret ediyor.

 

AK Parti Kütahya Belediye Başkan Aday Adayı Osman Gezgin çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Gezgin sabah saatlerinden itibaren başladığı ziyaretler gece geç saatlere kadar devam ediyor.

Gezgin geçtiğimiz Salı günü ziyaretlerine Yeşil Camii civarında bulunan esnaf ziyaretleri ile başladı. Doktorlar caddesi, Erbaylar Yokuşu, dispanser yokuşunda hizmet veren esnafları ziyaret eden Gezgin daha sonra Haceloğlu İş hanında bulunan işyerlerini ve esnafları ziyaret etti.

Gezgin akşam saatlerinde ise Yunus Emre Mahallesi, Yenidoğan mahallesi, 100’üncü yıl mahallesi, İkizhöyük mahallesi ve Dumlupınar mahallesinde kahvehanelere uğrayarak vatandaşlarla sohbet etti.

Gezgin’in son durağı ise Zafertepe mahallesindeki Özel Halk Otobüsleri durağı oldu.

Ziyaretlerle ilgili olarak konuşan Osman Gezgin halka hizmete talip olduklarını söyledi. Çalışmalarının aralıksız devam ettiğini kaydeden Gezgin “Allah bize bu görevi nasip ederse sabahında işe başlarız. Belediyecilik bizim işimiz. Bilecik’te yaptıklarımız ortada. Amacımız daha iyisini daha güzelini yapmaktır” dedi.

 

ÇİNİCİLER ÇARŞISINA ZİYARET

Gezgin’in Çarşamba günkü programında ise Atatürk Bulvarında faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. Buradan Dünyanın En Ünlü çinilerini görmek ve Çini sanatına hayat verenlerle görüşmek üzere Kütahya Kervansarayı Çiniciler Çarşısını ziyaret eden Gezgin daha sonra Çiniciler Çarşısında engelli vatandaşlarımızın atölyesini gezerek bilgiler aldı. 

ESNAFLARLA KEYİFLİ SOHBET

Gezgin Perşembe günü ziyaretlerini Zafer Meydanı ve Menderes Caddesi ile sürdürdü. Esnaflarla sohbet eden Gezgin ardından Kütahya Motosiklet Kulübü (KÜMOK) Başkan Yrd. Hakan Tunç’u motosiklet satış mağazasında ziyaret ederek KÜMOK hakkında bilgiler aldı.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.