"Gençlik merkezleri, gençleri doğru yola sevk eder"

"Gençlik merkezleri, gençleri doğru yola sevk eder"

Gündem Yayın: 09 Aralık 2013 - Pazartesi - Güncelleme: 09.12.2013 14:15:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2384 okunma
Google News

Bakan Suat Kılıç; "Gençlik merkezleri, gençleri doğru yola sevk eder"

Bir dizi ziyaret ve açılış için Kütahya’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Kütahya Gençlik Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

İlk önce Kütahya Valiliğini, Belediye Başkanlığını ve İl başkanlığını ziyaret eden Bakan Suat Kılıç, daha sonra Gençlik Merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

Burada konuşan Bakan Suat Kılıç, Kütahya’ya 171 milyonluk yatırım yaptıklarını ifade etti.

Gençlik Merkezlerinin önemine vurgu yapan Bakan Kılıç, “Yolu Gençlik Merkezinden geçen gençlerde, topluma karşı, doğaya karşı, vatana, bayrağa, anneye, babaya karşı sevgi vardır, saygı vardır” dedi.

Gençli ve Spor Bakanı Suat Kılıç “Yolu gençlik merkezinden geçen bir gencimizin, topluma ve doğaya hoyratça davranışları olmaz. Yolu gençlik merkezinden geçen bir gencimiz bu ülkenin polisine Molotof kokteyli atmaz. Yolu gençlik merkezinden geçen bir gençlerimiz sprey boyalarla belediye otobüslerin üzerine bölücü sloganlar yazmaz. Yolu gençlik merkezinden geçen gençlerin elinde kalem vardır, kitap vardır, bilgisayar vardır. Yolu gençlik merkezinden geçen, gençlik merkezimizin, gençlerimizin dilinde sevgi vardır, saygı vardır, şiir vardır, sanat vardır. Topluma, doğaya, insana, anneye, babaya, dine, devlete, vatana, millete ve bayrağa saygı vardır. Sevgi vardır, hürmet vardır” şeklinde konuştu.

Gençlik merkezini ziyaret eden Bakan Kılıç, gençlerle birlikte enstrüman çaldı. 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.