Ak Partili Adaylar Ziyaret Turlarına Başladı

Ak Partili Adaylar Ziyaret Turlarına Başladı

Siyaset Yayın: 10 Nisan 2015 - Cuma - Güncelleme: 10.04.2015 15:07:30
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2464 okunma
Google News

 

Ak Partili Adaylar Ziyaret Turlarına Başladı

7 Haziranda gerçekleşecek olan Milletvekili Seçimlerinde Kütahya Milletvekili seçilmek için Adalet ve Kalkınma Partisi'nden aday olan Şükrü Nazlı, Prof. Dr. Vural Kavuncu, Av. İshak Gazel ve Ahmet Tan ziyaretlerine turlarına başladı.
Ak partili adaylar ilk önce Kütahya Valisi Şerif Yılmaz'ı makamında ziyaret ettiler.
Vali Yılmaz; Kütahya Milletvekili Adayları ilimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Vali Yılmaz’ın ardında Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’nu ziyaret eden adaylar, milletvekili adayları seçim süreci hakkında değerlendirmelerde bulunurken, duygu ve düşüncelerini Kamil Saraçoğlu ile paylaştı. 
Başkan Kamil Saraçoğlu da; Adaylığa seçilen 4 arkadaşımızın şahıslarına ailelerine ilimize, Ülkemize ve İslam alemine hayırlı olmasını temenni ediyorum. 4 Vekil adayımızın da Ankarada bizleri en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Seçim çalışmalarında bütün Vekil adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum dedi.
Ziyarette Kütahya Milletvekilleri adaylarına, İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hatice Özgevrek, Ak Parti SKM Başkanı Remzi Günay ve diğer AK Parti yetkilileri eşlik ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.