AHMET ERBAŞ’DAN MATRAH ARTIRIMI VE SİCİL AFFI ÇAĞIRISI

Gündem Yayın: 26 Mayıs 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 26.05.2021 14:29:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1233 okunma
Google News

AHMET ERBAŞ’DAN MATRAH ARTIRIMI VE SİCİL AFFI ÇAĞIRISI
MHP Kütahya Milletvekili Ahmet ERBAŞ, esnaf, vatandaş ve iş insanlarının uzun zamandır beklediği matrah ve vergi artırımı ve vergi yapılandırması ile ilgili çağrıda bulundu. 
Milletvekili Ahmet Erbaş , pandemi dönemindeki tedbir amaçlı kapanmaların hem işveren hem de çalışanlar üzerindeki ekonomik etkilerinin göz önünde bulundurularak geniş kapsamlı bir yapılanmaya gidilmesi gerektiğini söyledi. 
MHP’li vekil, Salgın döneminden etkilenen esnafa derin bir nefes aldıracak, iş insanlarının yoğun bir taleple beklediği vergi affının altını çizerek, iş dünyası, vergi mükellefleri ve STK’ların uzun süredir yoğun bir şekilde matrah artırımı yapılmasını da talep ettiklerini ifade etti. Matrah artırımının vergi mükellefleri açısından kasko sigortası niteliğinde olduğunu vurgulayan Ahmet Erbaş, matrah artırımının özellikle de böylesi bir dönemde ekonomide oluşabilecek daralmaların ve olası istihdam kayıplarının önüne geçilmesi açısından önem arz ettiğini belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.