GÖBEL TERMAL TURİZM MERKEZİ BU YAZ DOLDU TAŞTI

GÖBEL TERMAL TURİZM MERKEZİ’MİZ BU YAZ DOLDU TAŞTI

Turizm Yayın: 13 Temmuz 2023 - Perşembe - Güncelleme: 13.07.2023 23:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
603 okunma
Google News

GÖBEL TERMAL TURİZM MERKEZİ’MİZ BU YAZ DOLDU TAŞTI
Tavşanlı’nın göz bebeği Göbel Termal Turizm Merkezi, yaz sezonunda doluluk oranıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Tesis, bol oksijenli havası, açık yaralara iyi gelen mineral yapısı ve mide rahatsızlıklarını gideren etkisiyle ziyaretçilerin ilgi odağı. Bursa, Ankara, Eskişehir, Antalya, İzmir gibi illerin yanı sıra gurbetçilerinde konakladığı tesis 54 apart dairede 100 yatak kapasitesiyle hizmet veriyor. İnşaat çalışmalarında sona gelinen 92 yatak kapasiteli Butik Otel ile 50 mt2 22 adet Bungalov Evleri’nin tamamlanmasıyla hizmet konsepti zenginleşecek merkez, Belediye Başkanı Mustafa Güler’in en hassas çalışma alanlarının başını çekiyor. 
Yaz – Kış tesisin havuzları her gün boşaltılıp temizleniyor. Tesis belediye çalışanlarının öz verili mesaisiyle misafirlerine günün her saati temiz, ferah ve nezih bir ortam sunuyor. Tesisin sosyal tesisinde kahvaltı ve ızgara çeşitleri de tam not alıyor. 


Belediye Başkanı Mustafa Güler “Göbel 2009’dan bu yana yaptığımız ve bugünlerde tamamlamak üzere olduğumuz 2 büyük proje ile bam başka bir havaya büründü. Kütahya başta olmak üzere bölgemizin en tanınır ve iyi not alan tesisleri haline geldi. Denizi bulunan İzmir, Antalya gibi illerimizden sırf havası ve güzelliği için tatile gelen misafirlerimiz var. Bu olumlu süreç bizleri fazlasıyla mutlu ediyor.” diye konuştu
Diğer taraftan Tavşanlılı gurbetçilerimizden Mehmet Ali Sarı, Göbel izlenimlerini Basın Büromuzun muhabirlerine anlattı. Sarı "40 yıldır Fransa’da yaşıyorum ve her yaz memleketimdeyim. Buraya geldiğimde ilk işim Göbel’de suya girmek oluyor. İki aydır her sabah 07:30’da buraya gelerek 9:30’a kadar havuzları kullanıyorum. Yaşımız ilerledi, ancak buranın suyu ve havası o kadar iyi geliyor ki anlatamam. Bazı hastalıklarım geçti. Fransa’daki doktorum kontrol günü Türkiye’de ne yapıyorsan o’na devam et diyor. Tesisler çok temiz ve ferah. Belediye Başkanı’na ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.