Cem Karaca Barış Manço Ve Erkin Koray İçin Anma Konseri

Cem Karaca Barış Manço Ve Erkin Koray İçin Anma Konseri

Kültür Yayın: 12 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 12.02.2024 09:58:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
247 okunma
Google News

Tavşanlı Belediyesi Müzik Topluluğu, Türk müziğinin efsane isimleri Barış Manço, Cem Karaca ve Erkin Koray için anma konseri düzenledi. Manço, Karaca ve Koray’ın eserlerinin seslendirildiği programa katılanlar keyifli bir gece yaşadı.

 


Tavşanlı Belediyesi Kültür Sarayı’nda gerçekleşen programa Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Akar ve Bülent Akkoç ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 


Belediye Müzik Topluluğu’nun sahne aldığı rock konserini solistler Çiğdem Atay, Fatih Kadı, Büşra Ter ve Hasibe Uygun seslendirdi.  
Orkestra ise şu isimlerden oluştu; bağlama Erol Atay, bas gitar Cemal Sarı, elektro gitar Kemal Çakar, akustik gitar Zeynep Çınarlı, klasik gitar Eylül Ertürk, klavye Ömer Faruk Yazgan, darbuka Ahmet Sezer, kajon-perküsyon Melih Şengil ve bateri Ömer Faruk Altınsoy.

 


Konserde konuk sanatçı Osman Turan da sahne alırken, onur konuğu olarak Orhan Kasap da iştirak etti. 
Program salonu dolduran vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. 

 

 

 

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.