Başkan Ertürk, Belediyenin Sosyal Politikalarını Anlattı

Başkan Ertürk, Belediyenin Sosyal Politikalarını Anlattı

Eğitim Yayın: 18 Aralık 2022 - Pazar - Güncelleme: 18.12.2022 13:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
91 okunma
Google News

Başkan Ertürk, Myo Öğrencilerine Belediyenin Sosyal Politikalarını Anlattı

Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Domaniç Hayme Ana MYO’da, katıldığı derste belediyenin sosyal politikalarını anlattı.  Ders yürütücülüğünü Dr. Salih Aytemur’un yaptığı Sosyal Politika dersi kapsamında Dr. Salih Aytemur tarafından Yerel Yönetimlerde Sosyal Politikalar konusunda öğrencileri bilgilendirmek için derse davet edilen Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, derse katılarak Domaniç Belediyesi olarak uyguladıkları sosyal politikalar konusunda öğrencilere bilgiler verdi. Etkileşimli şekilde gerçekleşen derste Ertürk, öğrencilerden gelen soruları da cevapladı. Öğrencilerle böyle bir ders kapsamında birlikte olmaktan memnuniyetini dile getiren Ertürk, Sosyal Politikalar konusunda öğrencilerden gelecek her türlü projeyi destekleyeceklerini söyleyerek, derse davetinden dolayı Dr. Salih Aytemur’a teşekkür etti.

Başkan Ertürk’e davetlerine icabet ettiği ve öğrencileri belediye olarak uyguladıkları sosyal politkalar konusunda bilgilendirdiği için teşekkür eden Dr. Aytemur, uygulamacılarla öğrencilerin buluşması, öğrencilere önemli katkılar sağlamaktadır. Okul olarak bu tür faaliyetleri değişik etkinliklerle gerçekleştiriyoruz. Okul olarak öğrencilerimizin hayata daha iyi hazırlanması için çaba sarf ediyoruz. Dersimize sağladığı katkılardan ve bilgilendirmelerden dolayı Başkan Ertürk’e müteşekkirim” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.