Bağımsız Türkiye Partisinden Kütbo Başkanı’na Ziyaret

Bağımsız Türkiye Partisinden Kütbo Başkanı’na Ziyaret

Gündem Yayın: 26 Kasım 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 26.11.2022 10:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
188 okunma
Google News

Bağımsız Türkiye Partisinden Kütbo Başkanı’na Ziyaret

Bağımsız Türkiye Partisi Kütahya İl Başkanı Ayhan İşi ve beraberindeki heyet, Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Güncel ve ekonomik konular üzerine istişarelerin yapıldığı ziyarette, Kütahya ilinde tarım ve hayvancılık alanındaki gelişmelere de yer verildi. 

Ziyarette Başkan Gültekin “Kütahya tarıma elverişli arazi bakımından önemli bir şehir, bu verimli topraklarda sürdürülebilir tarım ve doğru sulama teknikleriyle verimi arttırmak mümkün” dedi.

Başkan Gültekin ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Bağımsız Türkiye Partisi Kütahya İl Başkanı Ayhan İşi ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Karşılıklı iyi dilek ve temenniler ile birlikte ziyaret sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.