AHMET YILMAZ'DAN NURHAK CAMİİ'NDE AŞURE PROGRAMI
Kütahya

AHMET YILMAZ'DAN NURHAK CAMİİ'NDE AŞURE PROGRAMI

Aşiyan Ajans Koordinatörü Ahmet Yılmaz, Muharrem ayı ve Aşure Günü dolayısıyla Kütahya Merkez Fuat Paşa Mahallesi'nde bulunan Nurhak Camii'nde aşure programı düzenledi.
Program, Nurhak Camii İmam Hatibi Fettah Özdemir ile Müezzin Mehmet Özkaya'nın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından Kütahya İl Müftülüğü Merkez Vaizi Hasan İnce,Muharrem ayının fazileti ve aşurenin manevi anlamı üzerine sohbet gerçekleştirdi.
Emekli Din Görevlisi Turhan Bayatlı'nın yaptığı duanın ardından ikindi namazı sonrasında cami cemaatine aşure ikram edildi.
Programa; AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Murat Afşarünal, İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya Ünal, Memur-Sen İl Başkanı Fatih Köse, Polis Emeklileri Derneği Başkanı Mustafa Nazlıpınar, Yörük ve Türkmen Derneği Başkanı Hasan Hüseyin Namaz, Evrensel Hafızlar Derneği Başkanı Fahrettin Deniz, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Hamit Çelik ve Hediye Irmak, İsaköy Spor Kulübü Başkanı Mehmet Küçük, İl Müftülüğü Merkez Vaizi Hasan İnce, Emekli Din Görevlisi Turhan Bayatlı ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Program,katılımcılar tarafından beğeniyle karşılandı.Davete katılanlar sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla organizasyonun manevi atmosferini duygularını mesajını paylaştı.
AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Murat Afşarünal,paylaşımında Aşure Günü'nün İslam âlemine birlik, beraberlik ve hayırlar getirmesini temenni ederek, Aşiyan Ajans'a bu anlamlı organizasyon dolayısıyla teşekkür etti.
Evrensel Hafızlar Derneği Başkanı Fahrettin Deniz, Muharrem ayının bereketini ve paylaşmanın mutluluğunu birlikte yaşadıklarını ifade ederek, Ahmet Yılmaz'ın aşure ikramı dolayısıyla teşekkürlerini iletti ve "Allah kabul etsin." duasında bulundu.
Polis Emeklileri Derneği Başkanı Mustafa Nazlıpınar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Nurhak Camii'nde gerçekleştirilen mevlid, Kur'an-ı Kerim tilaveti, aşurenin anlamına ilişkin sohbet ve aşure ikramının manevi atmosferine dikkat çekerek, organizasyondan dolayı Ahmet Yılmaz'a teşekkür etti. Nazlıpınar, her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen bu tür programların birlik ve beraberliği pekiştirdiğini belirterek, "Allah kabul etsin." ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Hamit Çelik ve Hediye Irmak ise yaptıkları ortak paylaşımda, Nurhak Camii'nde gerçekleştirilen programın paylaşma, bereket ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini belirterek Ahmet Yılmaz'a ve emeği geçenlere teşekkür etti.
Yörük ve Türkmen Derneği Başkanı Hasan Hüseyin Namaz, programa yoğun katılımın gerçekleştiğini belirterek yapılan mevlid ve aşure ikramının hayırlara vesile olmasını diledi ve Ahmet Yılmaz'a teşekkür etti.
Emekli Din Görevlisi Turhan Bayatlı da paylaşımında programa çok sayıda davetlinin katıldığını ifade ederek, İl Müftülüğü Merkez Vaizi Hasan İnce'nin aşure konulu sohbetinin programa ayrı bir manevi değer kattığını belirtti.
Programın sonunda değerlendirmelerde bulunan Aşiyan Ajans Koordinatörü Ahmet Yılmaz,Muharrem ayının paylaşma, dayanışma ve kardeşlik duygularının en yoğun yaşandığı müstesna zamanlardan biri olduğunu belirterek, "Aşure vesilesiyle bir araya gelmek; gönüller arasında sevgi, muhabbet, kardeşlik ve dayanışma bağlarını güçlendirmektedir. Bu mübarek günlerin birlik ve beraberliğimize vesile olmasını diliyorum. Rabbim yapılan hayırları kabul eylesin. Programımıza katılan tüm misafirlerimize, cami görevlilerimize teşekkür ediyorum." dedi.






