4 ev ve bir araç alevlere teslim oldu

Domaniç

Asayiş Yayın: 21 Haziran 2026 - Pazar - Güncelleme: 21.06.2026 14:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kütahya’nın Domaniç ilçesine bağlı Karaköy’de, Merkez Camii yakınlarında meydana gelen araç yangını kontrolden çıkarak çevredeki evlere sıçradı. İlk belirlemelere göre yangında 4 ev alevler içinde kalırken, bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

 

Edinilen bilgiye göre, saat 13.30!sıralarında Domaniç Karaköy Merkez Camii yakınlarında bulunan bir araçta henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, rüzgarın da etkisiyle yakındaki yerleşim yerlerine sıçradı. Yangının büyümesi üzerine durum hemen yetkililere bildirildi.

İhbarın ardından bölgeye adeta ekipler sevk edildi. Olay yerine çok sayıda İtfaiye, Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait arazöz, Sağlık, Jandarma ve AFAD ekibi yönlendirildi.

Alevlerin 4 eve birden sıçradığı ve yangının büyümeye devam ettiği öğrenildi. Ekiplerin yangını kontrol altına almak ve evlerde bulunabilecek vatandaşlar için yoğun arama-kurtarma ve söndürme çalışmaları sürüyor.

Yangınla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.