12 Yaşına giren Meryem Çoban ilk piyano konserini verdi

Tuna İşleyen - Görüntülü

Kültür Yayın: 31 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 31.12.2023 16:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
220 okunma
Google News

12 Yaşına giren Meryem Çoban ilk piyano konserini verdi

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Ahmet Uluçay Bilim ve Sanat Merkezi ve Yıldız Ortaokulu öğrencisi ilk piyano konserini verdi.

 

5 Yıldır piyano çalan Meryem Çoban, Domaniç Çukurca'da ilkokulu 1. Sınıfa giderken, Bilişim Öğretmeni Dilaver Aybey vesilesiyle Piyanoyla tanışıyor. Sınıf Öğretmeni Fadime Altınbaş’ın destekleri ile ilkokul boyunca kendini geliştiren Çoban, Tavşanlı’ya taşınmaları ile beraber Müzik Öğretmeni Gaye Alan eşliğinde bireysel dersler almaya başlıyor ve Ahmet Uluçay Bilim ve Sanat Merkezinde piyano çalışmalarına devam ediyor.

 

İlk piyano konserini ise Tavşanlı Belediyesi Kültür Merkezinde verdi.

Meryem Çoban piyano ile davetlilere;  Frédéric François Chopin - Mazurka,  Hans Zimmer - Interstellar Main Theme,  Ali Şevket ÖNDESEV - Bülbülüm Altın Kafeste,  Yann Tiersen - Comptine d'un autre été,  Franz Schubert - Waltz ( Op. 18 No.5),  Ludovico Einaudi -  Experience,  Evgeny Grinko - Valse  , Erik Satie - Gnossienne eserlerini sundu.

 

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.