Hisarcık Kaymakamı Atam, 5 köydeki çalışmaları yerinde inceledi

Hisarcık

Ekonomi Yayın: 22 Ekim 2026 - Perşembe - Güncelleme: 22.10.2026 11:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Kaymakam Erkan Atam, Saklar, Kurtdere, Güldüren, Beyköy ve Tokat köylerinde yürütülen yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

 

Kaymakam Erkan Atam, ilçeye bağlı Saklar, Kurtdere, Güldüren, Beyköy ve Tokat köylerinde Kaymakamlık tarafından yürütülen yapım işlerini yerinde inceledi. Çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgi alan Atam, projelerin ilerleyişini değerlendirdi.

 

Köylerin ihtiyaçlarının karşılanması, yaşam kalitesinin artırılması ve vatandaşlara sunulan hizmetlerin geliştirilmesi amacıyla yürütülen çalışmaların planlanan takvim doğrultusunda tamamlanması için incelemelerde bulunuldu.

 

Kaymakam Atam, köylerde gerçekleştirilen hizmetlerin vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.