ZABITA'DAN ESNAFA DENETİM

TAVŞANLI BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ RAMAZAN AYI DOLAYISIYLA PİDE VE EKMEK ÜRETİMİ YAPAN İŞ YERLERİNİ DENETLEDİ.

Gündem Yayın: 01 Haziran 2017 - Perşembe - Güncelleme: 01.06.2017 11:51:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4007 okunma
Google News

 

Tavşanlı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayı dolayısıyla halk sağlığı adına üretim yapan esnaf denetimlerini arttırdı. 
Halkın Ramazan ayını sorunsuz geçirmesi amacıyla Tavşanlı'da bulanan alışveriş merkezleri, fırın, market, kasap, pastane ve lokantalar denetleniyor. Ramazan'da sofraların vazgeçilmezi pide üretimi yapılan 19 iş yerinde kıyafet, depolar, üretim alanlarının temizliği, fiyat tarifeleri ve gramaj konularında inceleme yapıldı. Belediye ekipleri tatlı, şekerleme ve lokum gibi bu ayda üretimi artan ürünler nedeniyle esnaf denetimlerine devam edecek. 
Zabıta ekiplerinin sık sık denetim yaparak halkın tedirgin olmadan sofralarını hazırlayacağını belirten Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler "İnsan sağlığı bizim için her şeyden önemlidir. Denetimlerimizi esnafımızı zor durumda bırakmak için değil, evine yiyecek götüren vatandaşların hijyenik koşullarda üretilmiş gıdaları tüketebilmeleri için yapıyoruz. Allah'a şükür ilçemizde büyük sıkıntılar yaşamıyoruz. Esnafımızın genel manada bilinçli olduğunu da görüyoruz. Bu duyarlılık için esnafımıza çok teşekkür ediyorum. Bütün vatandaşlarımızın Ramazan ayın yeniden tebrik ediyorum" dedi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.