YOKSUL AİLELERE YARDIM

Yaşam Yayın: 28 Temmuz 2012 - Cumartesi - Güncelleme: 28.07.2012 16:48:32
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
2450 okunma
Google News

 

TAVŞANLI Kaymakamlığı, ilçeye bağlı belde, köy ve mahallelerde ikamet eden ancak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na gelme imkanı olmayan ekonomik ve sosyal yoksunluk içindeki vatandaşlara ulaşabilmek için çalışma başlattı.

Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu, yaptığı açıklamada, maddi durumu yetersiz olan ve kendilerine ulaşamayan vatandaşlara destek olmayı amaçladıklarını belirtti. Hatipoğlu, bu konuda ilçede yardım faaliyetlerinde bulunan sivil toplum kuruluşlarının çalışmaları esnasında şahit oldukları ihtiyaç sahibi kişileri kendilerine bildirmelerini istedi.

Komşuluk hakkı düşüncesiyle vatandaşların çevresindekilere sahip çıkmaya çalıştığını dile getiren Hatipoğlu, "Özellikle Ramazan ayında sosyal duyarlılık konusunda en üst noktaya ulaşmak istiyoruz. Bize ulaşamayan insanların elinden tutmak istiyoruz. Önümüzdeki 10 gün içinde köy ve mahallelerde tespit ettiğimiz 839 aileye 125 bin 850 TL nakit para yardımı yapacağız. Ayrıca ağustos ve eylül ayında kömür yardımlarımız olacak. Bu konuda muhtarlarımızın ve sivil toplum kuruluşlarını hassasiyetini bekliyorum." dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.