YEREL BULUŞMALAR

KÖY VE MAHALLE MUHTARLARI İLE İSTİŞARE TOPLANTISI

Gündem Yayın: 05 Ocak 2018 - Cuma - Güncelleme: 05.01.2018 16:42:54
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2270 okunma
Google News
 
 
TAVŞANLI’DA BELDE BELEDİYE BAŞKANLARI, DAİRE VE KURUM AMİRLERİ BELEDİYE VE İL GENEL MECLİSİ ÜYELERİ İLE KÖY VE MAHALLE MUHTARLARININ KATILDIĞI İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
 
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, “Yerel Buluşmalar” etkinliği kapsamında AK Parti İlçe Başkanı Nejat Tülek, belde belediye başkanları, daire ve kurum amirleri, belediye ve il genel meclisi üyeleri ve muhtarların katıldığı istişare toplantısında Belediye faaliyetlerini anlattı. 
Demokrasi zincirinin ilk halkasını oluşturan muhtarların çok önemli bir görev ifa ettiğini söyleyen Başkan Güler, Belediye’nin hayata geçirdiği projeler ile 2018 yatırım programı hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
 
BAŞKAN GÜLER’DEN PLANLI ÇALIŞMA İLE BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU
Yapılan tüm başarılı çalışmaların ardında planlı çalışma ile birlik ve beraberlik kavramlarının olduğuna işaret eden Belediye Başkanı Mustafa Güler, “Yatırımlar konusunda Hükümetimizden aldığımız desteklerle ilçemizin çehresi değişiyor. Tüm çalışmalarımızda kamu yararını gözetiyoruz. Siz muhtarlardan da bunu istiyoruz. Tüm işleriniz planlı ve programlı olsun. Ayrıca şahısların ne dediği önemli değil, halkımızın menfaati konusunda çalışmalar yürütün” diye konuştu.
 
“CUMHURBAŞKANIMIZIN 2023, 2053 VE 2071 HEDEFLERİ, PLANLI VE PROGRAMLI ÇALIŞMANIN EN GÜZEL ÖRNEĞİDİR”
Türkiye’de AK Parti iktidarıyla elde edilen hizmet başarısının ardında planlı projelerin olduğunu söyleyen Başkan Güler, “Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu 2023, 2053 ve 2071 hedefleri bu planlı ve programlı çalışmanın en büyük göstergesidir. Türkiye emin adımlarla yolunda ilerliyor ve tüm ihanetlere rağmen ayakta kalabiliyorsa, ortaya konulan bu hedefler ile bunun gerçekleştiğini görüyoruz” ifadelerini kullandı.
 
AK Parti İlçe Başkanı Nejat Tülek’in teşkilat faaliyetleri hakkında bilgiler verdiği toplantıda İl Özel İdaresi eliyle yürütülen çalışmalar da anlatıldı.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.