Vatandaşlar ve Valilik Yaşlı Çifte Sahip Çıktı

Vatandaşlar ve Valilik Yaşlı Çifte Sahip Çıktı Yıldırım düşmesi nedeni ile inekleri ölen yaşlı çifte, Valilik ve Vatandaşlar sahip çıktı...

Yaşam Yayın: 26 Ağustos 2016 - Cuma - Güncelleme: 26.08.2016 10:25:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4734 okunma
Google News

23 Ağustos tarihinde Kütahya'da Yıldırım dehşeti haberimiz 40 bin vatandaşımıza ulaşarak ses getirdi.  Kütahya Valiliği de resmi Twitter hesabından kısa bir açıklama yaparak, Akoluk köyünde 5 ineği yıldırım düşmesi sonucu telef olan yaşlı çifte ulaşıp yardım edileceğini açıkladı.

 Kütahya merkeze bağlı Akoluk köyünde, ineklerinin üzerine yıldırım düşmesi sonucu hayvanları telef olan Girkin ailesine iyi haber Kütahya Valiliğinden geldi. Akoluk Köyünde yıldırım isabet etmesi sonucu 8 ineğinden 5’i telef olan ve hayvanlarından başka geçim kaynağı olmayan yaşlı çift, bu olaydan dolayı çok üzüldüğünü ve yetkililerden yardım istediğini dile getirmişlerdi..
     Yapılan haberlere duyarsız kalmayan bir çok vatandaşımız da  bu acılı aileye yardımcı olacaklarını bildirdiler. Yaşanan drama sessiz kalmayan Kütahya Valiliği bugün resmi Twitter hesabından kısa bir açıklama yaparak duruma el konulduğunu söyledi. Yapılan açıklama şöyle; “Akoluk Köyünde yıldırım isabet etmesi sonucu hayvanları telef olan aileye ulaşıldı. Valiliğimiz tarafından gerekli çalışmalar başlatılmıştır.” 
Aileye yardım etmek isteyen vatandaşlarımız aşağıda belirtilen telefon numaralarından ulaşarak iletişime geçebilirler.
Ahmet Girkin TEL: 0530 2397321
Ercan Girkin TEL : 0536 563 9965

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.