VALİ DR. TORAMAN PERSONELİYLE TANIŞTI, HİZMET BİNASI İNŞAATINI İNCELEDİ

Gündem Yayın: 22 Kasım 2018 - Perşembe - Güncelleme: 22.11.2018 16:36:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2668 okunma
Google News


Vali Dr. Ömer Toraman, Kütahya Valiliği personeliyle tanıştı.
 
Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, çalışmaları yerinde görmek ve personeli tanımak için Kütahya Valiliğindeki birimlerde incelemelerde bulundu.  
 


Vali Yardımcısı Kenan Eskin eşliğinde birimleri gezerek personelle tek tek tanışan Vali Dr. Ömer Toraman; Vali Yardımcıları Halil İbrahim Ertekin, Arif Yalçın ile  İl Planlama ve Koordinasyon, İl Dernekler, İl Nüfus ve Vatandaşlık, İl Yazı İşleri, İl İdare Kurulu, İl Mahalli İdareler, Özel Kalem, İl Basın ve Halkla İlişkiler, İl Sosyal Etüt ve Proje, Hukuk İşleri, İdari Hizmetler, Bilgi İşlem, Sanayi ve Teknoloji ile İl Ticaret Müdürlüklerini ziyaret etti.
 
Çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Dr. Ömer Toraman, personeline kolaylıklar ve başarılar diledi.
 
Vali Dr. Ömer Toraman daha sonra Kütahya Valiliği yeni hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu, yetkililerden son durum hakkında bilgiler aldı.


 
Yeni Hükümet Konağı inşaatını incelemesinde Vali Dr. Ömer Toraman’a Vali Yardımcısı Kenan Eskin ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak eşlik etti.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.