Vali Dr. Ömer Toraman’dan Gazeteciler Cemiyeti İle Tügva Ziyareti

Yayın: 18 Aralık 2018 - Salı - Güncelleme: 18.12.2018 11:53:20
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1600 okunma
Google News

Vali Dr. Ömer Toraman’dan Gazeteciler Cemiyeti İle Tügva Ziyareti

Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, Kütahya Gazeteciler Cemiyeti ile Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kütahya İl Başkanlığını ziyaret etti.

 

Vali Dr. Ömer Toraman ilk ziyaretini Gazeteciler Cemiyeti’ne gerçekleştirdi. Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam tarafından karşılanan Vali Dr. Ömer Toraman, cemiyet yönetimi ve üyeleriyle tanışarak bir süre sohbet etti.

 

Ziyarette Vali Dr. Ömer Toraman’a, Kütahya Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hamiyet Özkalay eşlik etti.

 

Cemiyet çalışmaları hakkında Cemiyet Başkanı Erkan Sağlam’dan bilgi alan Vali Dr. Ömer Toraman, Sağlam ve gazetecilere başarılar diledi.

 

“HEP BİRLİKTE ÇALIŞMALIYIZ”

 

Kütahya’nın daha iyi noktalara ulaşması için ilin tüm dinamiklerinin iş birliği ve uyum içerisinde çalışması gerektiğine dikkat çeken Vali Dr. Ömer Toraman, “Kimsenin elinde sihirli bir değnek yok. Benim yapabileceklerim, senin veya bir başkasının yapabilecekleri var. Herkesin üzerine düşen bir görev var. Arzu ettiğimiz şey bir araya gelerek, birlikte ortaya bir şeyler koyabilmektir. Yerel yönetimler olarak belediye, merkezi idare temsilcileri olarak bizler, sivil toplum örgütleri, üniversite, basının bir araya gelip kafa yorması ve çalışması lazım. Bunun yanı sıra vatandaşlarımızın da kafasında bir şeyler var. Bunların hepsini toplayıp bir esere dönüştürmeli ve somutlaştırmamız lazım. Zihnimizde kalmamalı. Bizler hep birlikte çalışma arzusundayız” diye konuştu.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, Vali Dr. Ömer Toraman’a teşekkür etti.

 

Vali Dr. Ömer Toraman, Kütahya Gazeteciler Cemiyeti’nin ardından Türkiye Gençlik Vakfı Kütahya İl Başkanlığını ziyaret etti.

 

TÜGVA Kütahya Şubesi Başkanı Orhan Yener Kaytancı ile yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Vali Dr. Ömer Toraman TÜGVA faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.