Vali Ali Çelik, Gölcük Yaylası’nı bisikletle inceledi

Yaşam Yayın: 02 Ağustos 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 02.08.2021 10:43:11
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
1051 okunma
Google News

Vali Ali Çelik, Simav Belediyesi tarafından bin 450 rakımlı Gölcük Yaylası Mesire Alanı'na yapılan bisiklet yolu ve yürüyüş parkurunu inceledi.

3 km. uzunluğundaki bisiklet yolunda pedal çeviren Vali Ali Çelik’e Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim, İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç, Simav Belediye Başkanı Adil Biçer ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak eşlik etti. 

Bisiklet yolu ve yürüyüş parkurunun hayırlı olmasını dileyen Vali Çelik, “Tertemiz hava, yemyeşil bir doğa, eşsiz bir manzara, çam ve lavanta kokuları eşliğinde bin 450 rakımlı Gölcük Yaylası’nda bisiklet yolunu deneyimledik. Şehrimize, Simavımıza değer katacak projenin hayırlı olmasını diliyor; emeklerinden dolayı Belediye Başkanımıza ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.