Vali Ali Çelik, Belediye Kütahyaspor Ceyhunspor maçını yakından takip etti

Spor Yayın: 15 Nisan 2021 - Perşembe - Güncelleme: 15.04.2021 13:43:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1621 okunma
Google News

Vali Ali Çelik, Belediye Kütahyaspor – Ceyhunspor maçını tribünden izledi.

TFF misli.com 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Belediye Kütahyaspor, kendi sahasında Ceyhanspor’u konuk etti.

 

Belediye Kütahyaspor’un 6-1 galip tamamladığı karşılaşmayı Vali Ali Çelik, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Kırbaç, İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç ile Gençlik ve Spor Müdürü Feyzullah Gayret tribünde izledi.

 

 

“YİNE BİR ZAFER GÜNÜ”

Maçın ardından Belediye Kütahyaspor oyuncularına teşekkür eden Vali Ali Çelik, “Bugün yine bir zafer günü, Kütahya’mız adına sevindirici bir sonuçla Kütahyaspor galibiyetle ayrıldı. Tabi beklenti rakiplerin puan kaybederek bugün burada şampiyonluğun ilan edilmesiydi ama bir sonraki haftaya kaldı. İnşallah Belediye Kütahyaspor hem centilmen mücadelesiyle, hem performansıyla bir kaza bela olmadan bir üst lige çıkmak için büyük bir aşamayı kaydetti. Umarım önümüzdeki hafta ya da haftalarda bu iş neticelenecek. Centilmence mücadelesinden dolayı Ceyhanspor’u da tebrik ediyoruz. Onlar da ellerinden geldiği kadarıyla mücadele ettiler. Kazasız belasız, güzel, zevkli bir maç oldu. Şehrimize hayırlı olsun.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.