UMURBEY MAHALLESİ KÜLTÜR ve DÜĞÜN SALONU YENİLENDİ

Gündem Yayın: 02 Kasım 2017 - Perşembe - Güncelleme: 02.11.2017 16:55:02
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4551 okunma
Google News

 

 

Gediz Belediyesi’nin İlçeye  Kültür ve Düğün salonu kazandırmak amacıyla ürettiği projelerden biri olan Umurbey Kültür ve Düğün Salonu yapımı tamamlandı.

 

Ekonomik ömrünü bitiren, kullanışsız düğün salonunda yapılan incelemeler sonucunda eskisi yıkılarak yerine yeni Umurbey Kültür ve Düğün Salonu inşa edildi.

 

Düğün salonu hizmetlerini ve çalışmalarını yakından takip eden Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu; “İlçemizin düğün salonu ihtiyacını karşılamak amacıyla hazırladığımız projelerden biri olan Umurbey Kültür ve Düğün Salonu yapımı tamamlandı.

 

Umurbey Kültür ve Düğün Salonunda yenileme çalışmaları başlamadan önce görüntüsüyle kötü bir durumdaydı. Yenilenen Umurbey kültür ve düğün salonu; 468 m2 betonarme binanın, 329 m2’si salon, diğer odalar müştemilat olarak kullanılacaktır.

 

Yeni haliyle çok daha kullanışlı ve modern hale gelen Umurbey Kültür ve Düğün Salonu çevre düzenleme çalışmalarının tamamlanmasıyla hizmet vermeye başlayacaktır. İlçemize ve Halkımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.