UFKA YOLCULUK YARIŞMA TANITIMI YAPILDI

Eğitim Yayın: 10 Ocak 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 10.01.2018 11:03:50
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3895 okunma
Google News

UFKA YOLCULUK YARIŞMA TANITIMI YAPILDI

Milli Eğitim Bakanlığının desteği ile ülke genelinde 6. düzenlenecek, "Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür" yarışmasının tanıtımı Tavşanlı'da gerçekleşti.

Ufka Yolculuk tarafından organize edilen yarışma için başvurular, 4 Mart'a kadar online olarak www.ufkayolculuk.com adresinden gerçekleştirilebilecek.

Projenin tanıtımını yapan Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmasının Tavşanlı organizasyon sorumlularından Muammer Dalay, bu yıl ki konusunun "Sünnet olmadan ümmet olmaz"  olarak belirlendiğini söyledi.

Yarışmada, 11 ayrı kategoride sınav başvurusu alınacağını aktaran Dalay, " Okuyan, düşünen ve okuduklarıyla hayatına yön veren bireylerin yetişmesine katkı sağlamak, halkımızın, özellikle gençlerimizin sahih kaynaklarla buluşmasına destek olmak, ufka yolculuk organizasyonunun en büyük amacını oluşturmaktadır." dedi.

Dalay, yarışmanın 08 Nisan'da saat 10.00'da tüm Türkiye ile aynı anda Tavşanlı'da da gerçekleştirileceğini, dereceye giren yarışmacılara umre ve çeşitli hediyelerin verileceğini belirtti.

Tavşanlı İmam Hatip Lisesi Pansiyonunda yapılan toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa, okul idarecileri ve öğretmenler katıldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.