Tunçbilek Belediyesi'nden Eğitime Destek

Gündem Yayın: 27 Temmuz 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 27.07.2020 14:10:59
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
1828 okunma
Google News
Tunçbilek Belediyesi'nden Eğitime Destek 
 
 
Tunçbilek Belediyesi, Eğitime Destek Projesini hayata geçirerek her yıl olduğu gibi  Tunçbilek'deki okulların yeni eğitim öğretim yılına hazırlanması için çalışma başlattı.
 
Tunçbilek Beldesindeki okulların fiziki koşullarını iyileştirmek ve önümüzdeki eğitim öğretim yılına hazırlamak için eğitime en iyi şekilde ellerinden gelen gayretle  destek verdiklerini belirten Belediye Başkanı Mustafa Düzgün, “Öğrencilerimizin yaz tatiline girmesiyle birlikte okullarımızda başlattığımız tadilat çalışmaları devam ediyor. Güragaç ilk ve orta öğretim okulumuzun bahçesi oyun alanları kamelya duvarlarının yapımı tamamlandı. Okulumuzun kütüphanesine kitap ve zeka oyunları alındı.” diyerek yeni öğretim yılında öğrencilerimize eğitim desteğinin süreceğini söyledi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.