TOKİ'DE 600 GÜNLÜK İNŞAAT SÜRECİ BAŞLADI

Ekonomi Yayın: 17 Nisan 2020 - Cuma - Güncelleme: 17.04.2020 11:37:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1384 okunma
Google News

TOKİ'DE 600 GÜNLÜK İNŞAAT SÜRECİ BAŞLADI
  YÜKLENİCİ FİRMA HAFRİYAT İŞLERİNE START VERDİ

TOKİ'NİN ÖMERBEY'DE YAPACAĞI 981 KONUT İÇİN İNŞAAT SÜRECİ BAŞLADI. İNTEK FİRMASI BİR TARAFTAN ŞANTİYE KURARKEN, İŞ MAKİNELERİ DE BLOKLARIN DİKİLECEĞİ ZEMİNDE HAFRİYAT İŞİ YAPIYOR.

Tavşanlı'da TOKİ tarafından yapılacak 981 adet konut için ihale sürecinin ardından sahadaki çalışmalar resmen başladı. Yüklenici firma İNTEK A.Ş'nin yönetim kurulu başkanı Raif Çiçek ve şirket yöneticileri Belediye Başkanı Mustafa Güler'i makamında ziyaret ederek bilgilendirme yapmıştı.
Firma çalışanları bugünlerde bir taraftan şantiye kurmaya başlarken, iş makineleri de sahaya inerek hafriyat işlerine start verdi.
İNTEK A.Ş yetkilileri koronavirüs salgınına karşıda önlemler alarak inşaat sürecini sekteye uğratmadan sözleşmede belirtilen 600 günlük sürenin öncesinde tamamlamak hedefinde olduklarını söyledi.
Belediye Başkanı Mustafa Güler ise sahada çalışmaları görmekten son derece memnun olduğunu ifade ederek "Uzun süredir takipçisi olduğumuz 981 konut için nihayet inşaat sürecine başlandı. Raif beyle geçtiğimiz hafta yaptığımız istişarelerde bugüne kadar tüm işlerini gününden önce tamamladıklarını, Tavşanlı projesini de 2 yıl dolmadan tamamlayacak kapasitede olduklarını söylemişlerdi. Biz belediye olarak bu süreçte firmamızın yanında olacağız. Üzerimize düşen bir görev olursa yerine getireceğiz. Sahada çalışan kardeşlerimize kolaylıklar diliyorum. Hak sahiplerine de şimdiden hayırlı olsun" diye konuştu

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.