Tavşanlı Doğa Sporları Kulübü Hindistan Uçurtma Festivalinde

Yaşam Yayın: 14 Ocak 2020 - Salı - Güncelleme: 14.01.2020 10:30:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2372 okunma
Google News

 

 Tavşanlı Doğa Sporları Kulübü Hindistan Uçurtma Festivalinde

Tuna İŞLEYEN 

Hindistan'nın Gucarat eyaletindeki Ahmedabad kentinde kışa veda etmek için her yıl Ocak ayında uçurtma festivali düzenleniyor.

Bu uçurtma festivali geleneğini devam ettirmek için okul ve iş yerleri tatil ediliyor.
Dünyanın en büyük uluslararası uçurtma festivallerinden birisi olan ve bir çok ülkeden Uçurtmacının katıldığı festivale ülkemizi temsilen Martı Uçurtma Kulübü üyeleriyle beraber Kulüp üyesi Fevzi Kır da katıldı. 

 Fevzi Kır kendi el emeği ile yaptığı uçurtmaları uluslararası düzeyde sergileyerek hem ülkemizi temsil ediyor , hem de Türk tasarımlı uçurtmalarıyla ilgi odağı oldu.
 Tavşanlı Doğa Sporları Dernek Başkanı Cevdet Taşkıngül,  Hindistan'da bu yıl 31.'si düzenlenen Uluslararası uçurtma festivalinde ülkemizi temsil ettiği ve Tavşanlı'nın da adının duyurulmasının kendileri için gurur verici olduğunu söyledi.


 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.