Tavşanlı Çukurköy'de Birliktelik Günleri

Gündem Yayın: 23 Aralık 2017 - Cumartesi - Güncelleme: 23.12.2017 11:01:37
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
2915 okunma
Google News

Tavşanlı Çukurköy'de Birliktelik Günleri  

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine bağlı Çukurköy Mahallesinde birliktelik günleri gerçekleşiyor.  
  Çukurköy Mahallesi olarak gençleri, mahallelerini kalkındırmak, gençlere sosyal hayat alanları açmak, mahalle kültürünü yaşatmak ve değerlerini koruma adına bir araya geldiler.


  Çukurköy Mahallesi düğün salonunda biraraya gelen mahalle sakinleri, slayt sunum ile yapılanları ve yapılması gerekenleri değerlendirdiler.
  Mahallelerinde eksik görülen konulara değinilen toplantıda, gençlere sosyal ve sportif alanlar sağlamak adına yapılacak aktiviteler, Halk Eğitimi Merkezi ve Müftülük tarafından verilecek kurslar, mobese çalışmaları, yanı sıra birçok konuda, mahalleye yarar sağlayacak konular görüşüldü.
  Eski Belediye başkanı ve Vakıf başkanlığını yürüten Nazmi Sarı, Vakıf binasını kötü alışkanlıklardan uzak durmaları amacıyla da gençlere bu binayı tahsis etti

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.