Tartıştığı kişiye otomobille çarpıp kaçtı, o anlar kamerada

Asayiş Yayın: 12 Temmuz 2019 - Cuma - Güncelleme: 12.07.2019 16:53:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2157 okunma
Google News

Tartıştığı kişiye otomobille çarpıp kaçtı, o anlar kamerada
KÜTAHYA'da Ramazan Özen, alacak-verecek meselesi nedeniyle tartıştığı medikal malzemeler satan Ali Güngör'e otomobille çarparak kaçtı. Ağır yaralanan Güngör ambulansla hastaneye kaldırılırken, güvenlik kameralarından tespit edilen şüpheli Özen jandarma ekiplerince gözaltına alındı.
İnşaat firması sahibi Ramazan Özen, alacak verecek meselesi nedeniyle Ali Güngör ile Yoncalı Mahallesi'nde ki bir işyerinde tartıştı. Göngör işyerinden çıkarak yaya olarak oradan uzaklaştı. Ramazan Özen ise kısa bir süre sonra işyerinden otomobille çıkarak yol kenarında yürüyen Güngör'e çarparak kaçtı. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Göngör ambulansla ağır yaralı olarak Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatan Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan olayla ilgili şüphelinin Ramazan Özen olduğunu belirledi. Gözaltına alınan Özen ifadesi için Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Soruşturma sürüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.