Siyasi Oluşumda Ortak Basın Bildirisi

Siyaset Yayın: 12 Aralık 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 12.12.2018 15:32:23
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
4442 okunma
Google News

Ortak Basın Bildirisi 
"Her insan; eşit, özgür ve onurlu bir yaşam hakkına sahip olmalı. İnsan, ancak ve ancak sadece insan olduğu için değerlidir. Kimseyi ayırmadan, herkesi kucaklayarak, ötekileştirmeden hizmet etmeye gönül veren  Tavşanlı İlçe Başkanları olarak, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimi nedeni ile "Güç Birliği" oluşturmuş bulunuyoruz.
 Toplantılarımız Kasım 2018'den beri devam etmektedir.Cumhuriyet Halk Partisi , İyi parti,Demokrat parti,Millet Partisi,Bağımsız Türkiye Partisi,Demokratik Sol Parti olarak "İLKE BİRLİĞİNİ" sağlamış olup,Tavşanlı Halkımızın huzuruna Belediye Başkan adayımız ve Belediye Meclis Üyesi adaylarımız,uzmanlarımızca hazırlanmış projelerimizle çıkacağımızı bildiriyoruz ."
Cumhuriyet Halk Partisi , İyi parti,Demokrat parti,Millet Partisi,Bağımsız Türkiye Partisi,Demokratik Sol Parti

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.