Simav'da Streetball Turnuvası

Spor Yayın: 25 Mayıs 2017 - Perşembe - Güncelleme: 25.05.2017 13:36:47
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
3790 okunma
Google News

Kütahya'nın Simav ilçesinde düzenlenen streetball turnuvası, basketbol severleri turistik Eynal kaplıcalarında buluşturdu. Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Spora ve sporculara önem verdiklerini belirti. Özkan"Eynal Kaplıcalarımızdaki basketbol sahasında gerçekleştirdiğimiz streetball turnuvası halkımızdan ve kaplıcalarımıza gelen vatandaşlardan büyük ilgi topladı. Turnuva sonunda, doktorlarımızdan oluşan Tıbbıye takımı 1'inci olarak şampiyonluk kupasını kazandı. Turnuvada, Anadolu Aslanları takımı 2'inci, Mavi Simav takımı 3'üncü, SFL 4 takımı da 4'üncü oldu. Turnuvaya katılan tüm takım oyuncularına ve destek olan spor severlere teşekkür ediyorum" dedi.

Sokak basketbolu olarak adlandırılan ve Simav'da ilk defa düzenlenen streetball turnuvasının geleneksel olarak, her yıl Eynal kaplıcalarında düzenleneceği belirtiliyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.