ŞEHİTLER ORTAOKULU ALMANYA BREMEN'DEN DÖNDÜ

Eğitim Yayın: 09 Mayıs 2017 - Salı - Güncelleme: 09.05.2017 10:05:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
6811 okunma
Google News

 Şehitler Ortaokulu Almanya'nın Bremen şehrinden döndü
Kütahya Şehitler Ortaokulu Almanya-Türkiye Gençlik Köprüsü programı kapsamında kabul edilen “Almanya-Türkiye Arasındaki Köprü Sanattır” isimli proje kapsamında 01- 06 Mayıs 2017 tarihleri arasında Bremen şehrinde Roland zu Bremen Oberschule öğrencileri ile Ebru Sanatı üzerine sanat atölyesi çalışmasını başarılı bir şekilde tamamlayarak yurda döndü. 
Proje kapsamında Roland Center Alışveriş merkezinde Alman ve Türk öğrencilerin yaptıkları ebru çalışmalarını 05 Mayıs 2017 tarihinde 10.30 ile 16.00 saatleri arasında sergiledi. Sergiye Huchting Yerel Büro Müdürü, Christian Schlesselmann, Türk kökenli milletvekili Şükrü Şenkal ve gurbetçi vatandaşlar katıldı. Projede yer alan Şehitler Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri proje süresince gruba göstermiş oldukları ilgi ve destekten dolayı Bremen Kütahyalılar Derneği Başkanı Yahya Çiçek’e ve dernek üyelerine, öğrenciler hazırladıkları ebru eseri ile teşekkürlerini sundular. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.