ROMAN MİLLETVEKİLİ TAVŞANLI’DA

ROMAN MİLLETVEKİLİ TAVŞANLI’DA

Siyaset Yayın: 27 Ekim 2015 - Salı - Güncelleme: 27.10.2015 14:27:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3685 okunma
Google News

ROMAN MİLLETVEKİLİ TAVŞANLI’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

 

Chp Milletvekili Purçu Kütahya’da Romanleri ziyaret etti

Chpli Roman Milletvekili Özcan Purçu Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Kütahya Milletvekili adaylarına destek olmak için Tavşanlı’ya gelen Chp İzmir Milletvekili Özcan Purçu, Tavşanlı ilçesinde Yıldırım Beyazıt Mahallesinde ikamet eden Roman vatandaşları ziyaret etti.

Burada davullu ve zurnalarla karşılanan Purçu vatandaşlarla sohbet edip, sorunlarını dinledi.

Tavşanlılı Romanlardan Hasan Horata, milletvekili Özcan Purçu’nun kendilerine yaptıkları ziyaretlerden oldukça memnun olduklarını ifade etti.

Özcan Purçu, Bizler Cumhuriyet Halk Parti’sinini iktidar olması için ele ele çalışacaklarını söyledi. Bütün Romenlerin oylarını almak için koşturacaklarını dile getiren Purçu, “Bugünden Tavşanlı’da Romen kardeşlerimizi ziyaret ettik. Onların sıkıntılarını ve taleplerini dinliyoruz. Onların sıkıntılarının giderilmesi için hem İl Başkanlığımız hem de ilgili Milletvekillerimiz ve ben gerekli çalışmayı yapmaya çalışacağız” dedi.

Ziyaretlerde Purçu’ya Chp Kütahya Milletvekili birinci sıra adayı Fazıl Kasap, İkinci sıra adayı Füsun Aktakka Yıldız, CHP İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz , CHP İlçe Başkanı Bülent Benli ve ilçe yönetimi de iştirak etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.