PTT A.Ş. KAMPANYA DUYURUSU

Gündem Yayın: 21 Aralık 2017 - Perşembe - Güncelleme: 21.12.2017 12:53:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3085 okunma
Google News

PTT A.Ş.

Hizmet sunduğu alanlarda yeni ihtiyaç ve beklentilere cevap verebilmek adına birçok projeyi hayata geçiren Şirketimiz, özel gün ve haftalarda geleneksel hale gelen çeşitli kampanyalar düzenlemektedir.

PTT A.Ş. Genel Müdürlüğümüz tarafından, bu yılbaşında da;  yeni yıl hediyelerini kargoyla ulaştırmak ve sevdiklerine tebrik kartı göndermek isteyenleri mutlu etmek amacıyla posta ücreti müşteriden tahsil edilmek üzere, yılbaşına özel ve ücretsiz dağıtılmak üzere "tebrik kartı kampanyası" ile ‘’kargo indirimi kampanyası’’ düzenlenmiştir.

Kargo ücretinde indirim ve ücretsiz tebrik kartı dağıtımını kapsayan kampanya çerçevesinde, Aralık ayının son 5 işgününde (25-26-27-28-29 Aralık 2017) postaya verilen yurt içi posta kargosu ve APS/Kurye gönderilerinde 25 indirim uygulanacaktır.

Şirketimiz tarafından yeni yıla özel hazırlanan tebrik kartlarımız da müşterilerimize ücretsiz sunulacaktır. “Kart Bizden Göndermesi Sizden” sloganıyla tüm PTT işyerlerimiz gişelerinde, geçmiş yıllarda olduğu gibi ücretsiz tebrik kartlarının dağıtımı yapılacaktır. Müşterilerimiz sadece posta ücretini ödeyerek eş, dost ve yakınlarının yeni yıllarını kutlayabileceklerdir. Böylece kalıcı muhteviyatı ve hatırası olan birbirimizle duygu ve düşüncelerimizi paylaştığımız tebrikleşmeyi de yeniden ihya etmiş olacağız. Üstelik müşterilerimiz kişisel pul hizmetimizden yararlanarak, kendi tasarladıkları pullarını da bize müracaat ederek bastırabilecekler ve tebriklerini kendi özel pulları ile postalayabileceklerdir."              Ramazan ÖZDOĞRU     /     Kütahya PTT Başmüdürü

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.