Protokol ve Halkın Buluşması

TAVŞANLI’DA PROTOKOL MENSUPLARI İLE VATANDAŞLAR BAYRAMLAŞMA PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ. LEVENT DÜĞÜN SALONU’NDAKİ BAYRAMLAŞMADA KONUŞAN BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER, “BİRLİK VE BERABERLİK” VURGUSU YAPTI.

Yaşam Yayın: 06 Temmuz 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 06.07.2016 14:13:20
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2650 okunma
Google News


 

Tavşanlı’da Kaymakamlık ve Belediye tarafından geleneksel olarak düzenlenen protokol-halk bayramlaşması programı, Ramazan Bayramı’nın 1. günü Levent Düğün Salonu’nda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Bayramlaşmaya Kaymakam Numan Hatipoğlu, AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Belediye Başkanı Mustafa Güler, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, İlçe Jandarma Komutan Vekili İbrahim Akpınar, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Temel, belde belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri, şehit yakınları ve gaziler, işadamları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma programında bir konuşma yapan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Türkiye’nin her geçen gün gücüne güç kattığını ifade ederek, bu sayede de diğer tüm mazlum milletlerin umudu haline geldiğini söyledi.

Başkan Güler, “Keşke dünya üzerinde akan gözyaşları olmasa. Özellikle Müslüman coğrafyasında akan kanlar artık dursa. Ayrılıklar, gayrılıklar olmasa. İslam’ın emri olan kardeşlik hukuku tecelli etse diye ancak temennide bulunabiliyoruz. Bu salonda gördüğümüz birlik ve beraberlik keşke 78 milyon Türkiye coğrafyasında sağlanabilse. İslam coğrafyasında ayağa kalkmış olan bu necip milletimiz önümüzdeki yüzyılda tüm dünya üzerinde söz sahibi olsun. Son 7-8 yıldır sağlamış olduğumuz bu birlik ve beraberlikten dolayı Tavşanlı adına sizlere teşekkür ediyorum. Bugüne kadar bayramlaşmalarda siyasi bir konuşma yapmadım ama bu kez ilçemizi yakından ilgilendiren bir konu var. Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım Bey, Çanakkale 1915 Köprüsü ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. Tavşanlı’mızı birebir ilgilendiren konulardan biri. Yıllardır Balıkesir yolu ile ilgili bir hayalimiz vardı. Limanlar bölgesine inmek istiyorduk. İşte bu hayal gerçekleşmek üzeredir. Dolayısıyla Tavşanlı’nın da Avrupa’ya açılan bu kapı ile birlikte hedefleri ve bakış açıları da değişmek zorunda. Tüm kurumlarımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın, ne yapılabilir konusunda düşünmesi ve proje üretmesi gerekiyor. Hep birlikte ortak istişare ile karar alırsak, yapılacak yatırımlarla birlikte ilçemizi güçlendirmek adına hızlı ve etkin çalışmalar yürütebiliriz. Sizlere ve tüm Tavşanlı halkına aileleri ile birlikte hayırlı bayramlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bu arada Ankara’da tedavi gören Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Ali İhsan Özden’e geçmiş olsun dileklerini ileten Belediye Başkanı Mustafa Güler, salondakilerden de Özden için dua etmelerini istedi.

Protokol mensupları Levent Düğün Salonu’ndaki bayramlaşma töreninin ardından Asri Mezarlık’ta bulunan Şehitliği ziyaret etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.